Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σκοπός των σελίδων αυτών είναι η ενημέρωση και πληροφόρηση των φοιτητών του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ για τις υπηρεσίες Φοιτητικού Συμβούλου, τη Διπλωματική Εργασία, τις προοπτικές Επαγγελματικής Απασχόλησης των πτυχιούχων ΑΤΜ και τις παροχές που προσφέρει το ΑΠΘ στους φοιτητές του.

Επιπλέον δίνονται οι σχετικοί σύνδεσμοι για το Γραφείο Διασύνδεσης και την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του ΑΠΘ, την τοπική επιτροπή IAESTE Θεσσαλονίκης καθώς και πληροφορίες για τον Φοιτητικό Σύλλογο της Σχολής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους διάφορους τύπους παροχών του ΑΠΘ στους φοιτητές μπορούν να αναζητηθούν στις κεντρικές σελίδες του Ιδρύματος (Παροχές ΑΠΘ). Οι δραστηριότητες που προσφέρονται από το ΑΠΘ παρουσιάζονται συγκεντρωτικά στη σελίδα επικαιρότητας ενώ χρήσιμες πληροφορίες για μελλοντικούς φοιτητές μέσω Κατατακτηρίων, Μετεγγραφών και Εισαγωγικών Ομογενών μπορούν να αναζητηθούν από τη Γραμματεία του Τμήματος.

 

Επιπλέον, το ΑΠΘ παρέχει προς τους φοιτητές του υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής πολιτικής  που περιλαμβάνουν το Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης, ο κανονισμός για την υγειονομική περίθαλψη των φοιτητών, οι δραστηριότητες της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας και της Επιτροπής Παρατηρητηρίου της Ακαδημαϊκής Πορείας Φοιτητών του Α.Π.Θ. που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, καθώς και η λειτουργία της Διαγνωστικής Μονάδας της Οδοντιατρικής Σχολής.