Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Ηλεκτρονικός Λογαριασμός Φοιτητών

Προκειμένου να είναι δυνατή η ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων από τους φοιτητές, τόσο για τους πρωτοετείς όσο και για αυτούς μεγαλυτέρων εξαμήνων, θα πρέπει οι φοιτητές να διαθέτουν λογαριασμό χρήστη και συνεπώς email από το Α.Π.Θ.
Ισχύουν οι παρακάτω διαδικασίες για την απόκτηση/χρήση λογαριασμού χρήστη:

1. Φοιτητές που έχουν ήδη λογαριασμό χρήστη
Οι φοιτητές αυτοί θα πρέπει να ελέγχουν αν είναι ήδη ενεργός στην ιστοσελίδα https://accounts.auth.gr. Αν δεν είναι ενεργός θα πρέπει για να τον ενεργοποιήσουν απευθυνόμενοι στο Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου. Το ΚΛΔ στεγάζεται στον 1ο όροφο του Κτιρίου Βιολογίας και ειδικότερα, η εξυπηρέτηση των χρηστών στο ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (έξω από την Κεντρική Νησίδα Υπολογιστών). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του ΚΛΔ με τους παρακάτω τρόπους:
-τηλεφωνικά: 2310-999400 (Δευτέρα - Παρασκευή, Ώρες Λειτουργίας 08:00 - 15:30)
-επισκεπτόμενοι την Κεντρική Υπολογιστική Νησίδα στον προθάλαμο του Αναγνωστηρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ (Δευτέρα -Παρασκευή, Ώρες Λειτουργίας 08:30 - 14:30)
-με fax: 2310-998492
-με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="style16" style="margin-top: 6px; margin-bottom: 6px; font-size: 12px; color: #000080;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου ΑΠΘ,Τ.Θ. 888, GR 541 24, Θεσσαλονίκη 

2. Φοιτητές που έχουν αποκτήσει λογαριασμό χρήστη και αφότου έχει λήξει δεν τον έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου για τα επόμενα 2 χρόνια μετά τη λήξη του.
Ο λογαριασμός αυτών των φοιτητών έχει ακυρωθεί. Θα πρέπει να περάσουν από τη Γραμματεία για να παραλάβουν το έντυπο Ενεργοποίησης Λογαριασμού και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται.

3. Φοιτητές που δεν έχουν λογαριασμό χρήστη και δεν είχαν αποκτήσει ποτέ ως τώρα.
(Ισχύει για όλους τους φοιτητές πλην των πρωτοετών για τους οποίους ισχύουν οι οδηγίες του ΚΥΤΠ που αναφέρονται πιο κάτω στην ανακοίνωση.)Οι φοιτητές θα πρέπει να παραλάβουν το έντυπο Ενεργοποίησης Λογαριασμού από τη Γραμματεία του Τμήματος και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται.