Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Εγγραφές κατηγορίας Αλλοδαπών -Αλλογενών

 

Οι επιτυχόντες 2016 της κατηγορίας ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ - ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση έγγραφης μέσα στο περιβάλλον register.auth.gr και να προσέλθουν στις γραμματείες με την αίτηση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο διάστημα από 23/9 έως 30/9/2016.

 

Ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία των επιτυχόντων αυτής της κατηγορίας που παραλάβαμε από το ΥΠΠΕΘ δεν διαθέτουν αριθμό κινητού τηλεφώνου ούτε email και άρα δεν είναι δυνατόν να ενημερωθούν  μέσω  SMS για τη διαδικασία καταχώρησης στοιχείων στο register.auth.gr. Συνεπώς, επισημαίνουμε την ανάγκη ολοκληρωμένης ενημέρωσής τους μέσα από ανακοινώσεις των τμημάτων, όπως ανακοινώνεται και στις οδηγίες του τμήματος σπουδών στην ιστοσελίδα: http://dps.auth.gr/el/node/2761 .

 

Το σύστημα για την καταχώρηση των στοιχείων αυτής τη κατηγορίας και την εκτύπωση της αίτησης θα ανοίξει στις 23/9 και θα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τους φοιτητές.

 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη γραμματεία του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών  στον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής καθημερινά 10:00 π.μ. έως 12:00μ.μ..

 

Θεσσαλονίκη, 22-9-2016

Από τη Γραμματεία του Τμήματος