Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Εγγραφές επιτυχόντων ΤΑΤΜ Πανελλαδικών Εξετ.2016

 

Οι επιτυχόντες που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στην εφαρμογή του Υπουργείου,  θα πρέπει να καταχωρήσουν συγκεκριμένα στοιχεία στο σύστημα https://register.auth.gr/  ΠΡΙΝ προσέλθουν για έλεγχο ταυτοπροσωπίας στη Γραμματεία του Τμήματος.

Ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της πρόσβασης στο σύστημα https://register.auth.gr/, θα σταλεί σχετικό ενημερωτικό μήνυμα (sms) στους νεοεισαχθέντες. Το σύστημα https://register.auth.gr/ θα παραμείνει ανοικτό ως την Παρασκευή 30/9, για την ολοκλήρωση των εγγραφών.


Οι επιτυχόντες θα πρέπει:

*         Αρχικά, να καταχωρήσουν στο https://register.auth.gr/τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν έως την Παρασκευή 30/9/2016.

*         Στη συνέχεια, θα πρέπει, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, να προσέλθουν για ταυτοποίηση στη γραμματεία του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών  στον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής καθημερινά 10:00 π.μ. έως 12:00μ. έχοντας μαζί τους:

 

1) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, 

2) Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας (ή του διαβατηρίου)

3) Δύο (2) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας  

4) Την αίτηση της ηλεκτρονικής εγγραφής τους

5) Έγγραφο που να υποδεικνύει τον ΑΜΚΑ (ασφαλιστικό βιβλιάριο ή έγγραφο από ΚΕΠ ή εκτύπωση από τη σελίδα www.amka.gr ).

 

*  Μετά την οριστικοποίηση της εγγραφής στη Γραμματεία, ο φοιτητής θα λαμβάνει με μήνυμα (sms) τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία του ιδρυματικού του λογαριασμού με τον οποίο αποκτά πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ

Επιπλέον πληροφορίες θα παρέχονται και από το https://register.auth.gr/ μόλις ολοκληρωθεί η  καταχώρηση  των στοιχείων που απαιτούνται από τον ενδιαφερόμενο.

Σημειώνεται πως για τους φοιτητές που έχουν αιτηθεί την εγγραφή τους με παράλληλο αίτημα διαγραφής από άλλο Τμήμα ή Σχολή θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία διαγραφής πριν την οριστικοποίηση της προεγγραφής.

Θεσσαλονίκη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες να ενημερώνονται καθημερινά από το https://register.auth.gr/  και στο http://www.topo.auth.gr   για τα τελευταία νέα.