Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

TEDxUniversityofMacedonia

 

Αυτό το διάστημα ανανεώνουμε την ομάδα μας και θα θέλαμε πολύ η θέση του web developer να καλυφθεί από κάποιον φοιτητή σας.

 To TEDxUniversityofMacedonia αποτελεί το μόνο φοιτητικό TEDx event στην Βόρεια Ελλάδα και παρά το brαnd name του συμμετείχαν ανέκαθεν σε αυτό φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης. 
 
Πιο συγκεκριμένα, το TEDxUniversityofMacedonia είναι ένα ολοήμερο συνέδριο με σύντομες ομιλίες που διαδίδουν καινοτόμες ιδέες, workshops και performances.
(Παραδείγματα των ομιλιών μπορείτε να δείτε εδώ)
Αυτές τις ημέρες τρέχουν οι αιτήσεις για την διαμόρφωση της νέας ομάδας που θα διοργανώσει το φετινό συνέδριο. 
Θεωρούμε πως η θέση του web developer είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους φοιτητές σας να αποκτήσουν εμπειρία και να κάνουν πράξη αυτά που διδάσκονται μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. 
Επιπλέον, είναι πολύ θεικό το να συνεργαστούν όλες οι φοιτητικές κοινότητες τη; Θεσσαλονίκης μαζί. 

Έτσι, εάν είναι εφικτό θα θέλαμε να προωθήσετε τις αιτήσεις μας στα social media σας ή μέσω e-mail στις σχετικές βάσεις δεδομένων σας.
Στο παρακάτω link θα βρείτε τις αιτήσεις: https://docs.google.com/forms/d/1SdNwQeVfHdej0PXBU-HnDwjjNiIbLKw0Ua4J4kaElK0/viewform?c=0&w=1
Και εδώ θα βρείτε το προτεινόμενο κείμενο σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να το προωθήσετε μέσω e-mail:

*****
Το TEDxUniversityofMacedonia 2016 σε περιμένει!
Καλωσόρισες στην ομάδα του TEDxUniversityofMacedonia 2016! Be part of the Team και οργάνωσε μαζί μας ένα από τα πιο αγαπημένα events της Θεσσαλονίκης για το φοιτητικό κοινό. Σπουδάζεις πληροφορική; Σκοπεύεις να ασχοληθείς με το IT; Θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου στην φετινή ιστοσελίδα του TEDxUniversityofMacedonia;Τότε μη διστάσεις να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση για την θέση του web developer! Η θέση του web developer θα διαρκέσει από τον Απρίλιο ως τον Δεκέμβριο του 2016 και αποτελεί πλήρες πόστο.Η συμμετοχή στην ομάδα είναι εθελοντική. 
 

Τα βήματα είναι απλά:

1. Συμπληρώνω την αίτηση και επιλέγω τη θέση που μου αρέσει περισσότερο!

2. Λαμβάνω τηλεφώνημα εντός 24 ωρών για να κλείσω ραντεβού για την συνέντευξη.

3. Πηγαίνω στη συνέντευξη!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!! Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 29 Μαρτίου 2016 , 22.00 μ.μ. Οι συνεντεύξεις για τις θέσεις της οργανωτικής ομάδας θα γίνουν ως τις 30 Μαρτίου.