Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ GIS

Σε συνέχεια των επιτυχημένων προηγούμενων κύκλων σεμιναρίων βασικών γνώσεων GIS με πιστοποίηση και λόγω αυξημένης ζήτησης για επαναληπτικό κύκλο, ανακοινώνουμε την διοργάνωση νέου κύκλου σεμιναρίων.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
Σεμινάριο GIS που συμπεριλαμβάνει επαγγελματική πιστοποίηση χρήστη GIS κατόπιν εξετάσεων.
Ημερομηνίες διεξαγωγής μαθημάτων από 8 έως 24 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Σύνολο των διδακτικών ωρών: 36
Εξετάσεις: 2 Μαρτίου 2016, επαναληπτική εξέταση στις 16 Μαρτίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Απευθύνεται σε σας που επιθυμείτε να απασχοληθείτε με γεωπληροφορική και GIS σε θεματικές ενότητες όπως το Κτηματολόγιο, τη Χωροταξία, το Περιβάλλον, τις Μεταφορές, τη Χαρτογραφία, τη Γεωλογία, την Υδρογραφία κ.ά. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση GIS.  

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ;
Θα αποκτήσεις τις γνώσεις για να συμμετέχεις σε οποιαδήποτε εξέταση πιστοποίησης χρήστη GIS από φορέα πιστοποίησης της επιλογής σου. Με την εγγραφή σου συμμετέχεις ΔΩΡΕΑΝ στις εξετάσεις πιστοποίησης “Certified in Basic Principles of Geographic Information Systems” (CPBGIS) “Πιστοποιημένος στις Βασικές Αρχές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών” της ACTA και δωρεάν συμμετοχή στην επαναληπτική εξέταση.

Θα μάθεις τη θεωρία της γεωπληροφορικής επιστήμης και των εργαλείων της, από έμπειρους εκπαιδευτές μέσα από οκτώ θεματικές ενότητες. Θα αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, χρησιμοποιώντας το πλέον διαδεδομένο λογισμικό ArcGIS Desktop, σε ασκήσεις και μελέτες περίπτωσης (case studies). Θα αποκτήσεις τη δυνατότητα να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου εύκολα και γρήγορα σε όποιοδήποτε λογισμικό GIS.

Το σεμινάριο διοργανώνει ο Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονομών Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδας (ΣΔΑΤΜΒΕ). Το υλοποιεί η Επιτροπή GIS του Συλλόγου με πλούσια εμπειρία σε παρόμοια σεμινάρια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
1. Επιλέγεις τον σύνδεσμο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για να δηλώσεις συμμετοχή στο τρέχον σεμινάριο (ή να κάνεις προεγγραφή για μελλοντικά σεμινάρια).
2. Επικοινωνείς με τις Κα Άννα Μουρμουρή ή κα Χρύσα Ράπτη στο 2310 886 436 από 09:00 έως 17:00 τις εργάσιμες μέρες (Γ. Παπανδρέου 76 ,1ος όροφος) και καταβάλεις το συνολικό κόστος συμμετοχής των 280 € για να αποκτήσεις:
 • 36 ώρες διδασκαλίας και πρακτικής άσκησης σε διάρκεια 3 εβδομάδων,
 • εκπαιδευτικό υλικό,
 • δίμηνη άδεια λογισμικού ArcGIS
 • δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης
 • δικαίωμα επανεξέτασης