Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Ανακοίνωση για δηλώσεις εαρινών μαθημάτων

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 184/30.12.2015 τ. Α΄ "Οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο".

Κατόπιν αυτού, καλούνται όλοι οι φοιτητές που βρίσκονται στο 11ο και μεγαλύτερο εξάμηνο σπουδών και ενδιαφέρονται να εξεταστούν σε μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα οποία τα έχουν διδαχθεί σε προηγούμενα εξάμηνα, να υποβάλλουν σχετική δήλωση.

Οι δηλώσεις μπορούν να γίνονται είτε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος, είτε να αποστέλλονται μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@topo.auth.gr, από τον ιδρυματικό λογαριασμό του φοιτητή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, τα μαθήματα αυτά να έχουν δηλωθεί έστω και μια φορά σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Οι δηλώσεις μπορούν να υποβάλλονται από την Πέμπτη 07.01.2016 μέχρι και την Τετάρτη 13.01.2016.