Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Ηλεκτρονική αξιολόγηση εαρινού εξαμήνου 2014-2015

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής αξιολόγησης για το εαρινό εξάμηνο 2014-2015

θα ξεκινήσει στις 18 Μαϊου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαϊου 2015. Διαβάστε εδώ το έγγραφο του Προέδρου του τμήματος καθηγητή κ. Δημητρίου Τσούλη.

 

 


 

 

Αγαπητές φοιτήτριες,

Αγαπητοί φοιτητές,

 

Έφτασε και πάλι η ώρα να αξιολογήσετε τα μαθήματα και τους διδάσκοντές σας. Η περίοδος διεξαγωγής της ηλεκτρονικής αξιολόγησης στο Τμήμα μας, για το εαρινό εξάμηνο του 2014-2015 ορίστηκε από 18.05.2015 μέχρι 29.05.2015 Τη συγκεκριμένη περίοδο, στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ http://qa.auth.gr/, αφού κάνετε Είσοδο, χρησιμοποιώντας τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό, μπορείτε να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε αυτό το εξάμηνο και τους αντίστοιχους διδάσκοντες (Οδηγίες Χρήσης). Μετά τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο ακόμη χρόνο για να μας πείτε τη γνώμη σας και για τη συνολική διαδικασία την οποία η ΜΟΔΙΠ προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει.

 

Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και οι αξιολογήσεις και οι παρατηρήσεις σας λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη από τη ΜΟΔΙΠ και το Τμήμα, στο μέτρο πάντα του δυνατού.

 

Η ΜΟΔΙΠ σας δίνει μέσω του συνδέσμου Αξιολόγηση Μαθημάτων πρόσβαση στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Ιδρύματος των προηγούμενων εξαμήνων, καθώς και στα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου για τη διαδικασία. (Για να δείτε τα Αποτελέσματα θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει Είσοδο). Τα αναλυτικά αποτελέσματα για τα Τμήματα δε μπορούν να δημοσιοποιηθούν, όσο η συμμετοχή παραμένει χαμηλή, γιατί δεν μπορούν να θεωρηθούν στατιστικά αξιόπιστα, παρόλο που η πλειοψηφία των καθηγητών σας επικροτούν τη διαδικασία της αξιολόγησης και τη λαμβάνουν υπόψη τους.

 

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε (και μάλιστα να τονίσουμε με ιδιαίτερη έμφαση) ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας δεν είναι δυνατή από κανέναν!

 

Προτεραιότητα του ΑΠΘ, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, παρά τη συνεχή μείωση της χρηματοδότησης, αλλά και του διδακτικού και τοu διοικητικού προσωπικού μας, είναι, να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο των σπουδών και της έρευνας στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Και το κατορθώνουμε! Στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις διακρίσεις που έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια φοιτήτριες και φοιτητές, αλλά και καθηγήτριες/καθηγητές του ΑΠΘ σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης και τη θέση του ΑΠΘ στις διεθνείς κατατάξεις.

 

Ως Πρόεδρος του Τμήματος σας καλώ να μας αξιολογήσετε! Αξιοποιείστε την ευκαιρία που σας δίνει το ίδιο το ΑΠΘ για να συμβάλετε από την πλευρά σας στη βελτίωση των σπουδών σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

 

Ο Πρόεδρος του τμήματος

Δημήτριος Τσούλης Καθηγητής ΑΠΘ