Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Συμμετοχή στην Έρευνα του Erasmus Happiness Economics Research Organization

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο "Erasmus Happiness Economics Research Organization" του Erasmus University Rotterdam, σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., διεξάγει έρευνα με θέμα την ευημερία των νέων και τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης σε ποικίλες πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα Τμήματα του Α.Π.Θ. μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και της συμπλήρωσης ερωτηματολογίων ηλεκτρονικά (με τη χρήση smartphone ή Η/Υ). Η συλλογή των δεδομένων θα είναι ανώνυμη και θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2015. Οι φοιτητές/τριες που θα δεχθούν να συμπληρώσουν όλα τα τμήματα της έρευνας, θα συμμετέχουν ταυτόχρονα και σε μια κλήρωση για ένα iPhone 6.
Όσοι/ες φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν το προσωπικό τους email στον παρακάτω σύνδεσμo: http://goo.gl/forms/IhY7Yw1UxP
προκειμένου να ενημερωθούν για την ερευνητική διαδικασία και τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων. Θα ακολουθήσει πρόσκληση για δύο προαιρετικές συναντήσεις, οι οποίες θα γίνουν στις 7 και 8 Μαΐου αντίστοιχα, όπου θα δοθούν επιπλέον διευκρινίσεις και οδηγίες για την έρευνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Δέσποινα Μωραϊτου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Λέκτορα Τμήματος Ψυχολογίας.