Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Φοιτητική Εβδομάδα 2015

Εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ, παρακάτω η ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση της φοιτητικής εβδομάδας 2015.

 

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας,

 

Μετά από πέντε σχεδόν έτη απουσίας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε ξανά τη χαρά της δημιουργίας, του πολιτισμού και της προσφοράς μέσα από τον θεσμό «Φοιτητική εβδομάδα».

 

Η «Φοιτητική Εβδομάδα», το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει ημερομηνία έναρξης στις 10 Μαΐου 2015.

 

Θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, συναυλίες, αθλητικά δρώμενα, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας και τόσες άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, μπορούν να λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Φοιτητικής Εβδομάδας. Εάν είστε μέλη πολιτιστικής, επιστημονικής, αθλητικής ή άλλης ομάδας, σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, έως τις 31 Μαρτίου 2015.

 

Εάν πάλι θέλετε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων, συμπληρώστε τη φόρμα εθελοντών, έως τις 12 Απριλίου 2015.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεγάλη χαρά βάζει τη σπίθα της δημιουργίας και της εθελοντικής προσφοράς σε όλους τους φοιτητές και με χαρά θα συμβάλλει ώστε η Φοιτητική Εβδομάδα να τελεστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Η παρουσία, οι ιδέες και η συμμετοχή σας, αποτελούν πηγή στήριξης και έμπνευσης και διασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης, ανοίγοντας τις πόρτες του Πανεπιστημίου, στην πόλη και τους πολίτες της.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.auth.gr/student-week και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων (Τ. 2310 99 6695,6751)