Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Σίτηση στην ΠΦΛ

Μετά από ένα μήνα λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης (ΠΦΛ), είναι αποδεκτό από όλους ότι, οι παρεχόμενες υπηρεσίες σίτισης προς τους φοιτητές του ΑΠΘ είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές,

χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Όμως για να είναι δυνατή η λειτουργία της ΠΦΛ, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι οι ενδιαφερόμενοι για σίτιση φοιτητές  του ΑΠΘ. Διαφορετικά και επειδή η οικονομική επιχορήγηση από την Πολιτεία προς την ΠΦΛ, χορηγείται με βάση τους εγγεγραμμένους φοιτητές, δεν θα είναι δυνατή η παροχή σίτισης.


Ενημερώνουμε τους φοιτητές του ΑΠΘ που επιθυμούν να σιτίζονται στην ΠΦΛ, να προσέλθουν μέχρι την 30η Νοεμβρίου στο αρμόδιο γραφείο σίτισης (1ος όροφος, γραφείο 63, τηλ. 2310 992623) και να καταθέσουν την ηλεκτρονική αίτηση, όπως την έχουν συμπληρώσει στη σελίδα:register.auth.gr/dining-info, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τελικό σκοπό να διασφαλιστεί η οικονομική ενίσχυση της ΠΦΛ. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η ολοκλήρωση της εγγραφής.


Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι οι Πρυτανικές Αρχές, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της ΠΦΛ, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν για τους φοιτητές του ΑΠΘ δωρεάν σίτιση, να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να διατηρήσουν τον Δημόσιο χαρακτήρα λειτουργίας της ΠΦΛ.