Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Έρευνα στη Γερμανία

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Ενημερωτικό Κέντρο (IC) της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) στην Αθήνα διοργανώνουν από κοινού ημερίδα με τίτλο: «Έρευνα στη Γερμανία»

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της πανεπιστημιακής κοινότητας και των αποφοίτων του Πανεπιστημίου για τις δυνατότητες έρευνας και οικονομικής στήριξης αυτής σε γερμανικά ερευνητικά κέντρα.   

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9:00-15:00, στο αμφιθέατρο Ι του ΚΕΔΕΑ  (3ης Σεπτεμβρίου, κόκκινο κτίριο).

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Α.Π.Θ.,

τηλ.: 2310 991313, 996751

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ιστοσελίδαhttp://www.auth.gr/news/conferences/17735.

 

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://goo.gl/forms/2cLSGmuJKq.

 

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη για το κοινό.