Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Αξιολόγηση Χειμερινού Εξαμήνου 2013-2014

Μήνυμα της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού, Καθηγήτριας Δέσπως Αθ. Λιάλιου σχετικά με την Ηλεκτρονική Αξιολόγηση.

 

 

Χρόνια σας Πολλά και Καλή Χρονιά!

Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να καλωσορίσω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τις/τους πρωτοετείς! Ξεκινάτε, βέβαια, τις σπουδές σας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ανώτατη Εκπαίδευση γενικά και για το Πανεπιστήμιό μας ειδικότερα.

 

Ωστόσο, προτεραιότητά μας είναι να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο των σπουδών στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα, και για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να αξιολογήστε τα μαθήματα και τους διδάσκοντές σας. Στο σύνδεσμο Ηλεκτρονική Αξιολόγηση  της ιστοσελίδας της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) μπορείτε να δείτε την περίοδο διεξαγωγής της ηλεκτρονικής αξιολόγησης στη Σχολή/στο Τμήμα σας.


Τη συγκεκριμένη περίοδο, στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ, μέσω του συνδέσμου ΕΙΣΟΔΟΣ, χρησιμοποιώντας τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό, μπορείτε να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε αυτό το εξάμηνο και τους αντίστοιχους διδάσκοντες (ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ).

 

Μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο ακόμη χρόνο για να μας πείτε τη γνώμη σας και για τη συνολική διαδικασία την οποία προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε.

 

Θα ήθελα ακόμη να σας ενημερώσω -και να υπενθυμίσω στους μεγαλυτέρους- ότι οι αξιολογήσεις και οι παρατηρήσεις σας λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη από τη ΜΟΔΙΠ του ΑΠΘ, στο μέτρο πάντα του δυνατού. Από αυτό το εξάμηνο το ερωτηματολόγιο είναι πολύ πιο σύντομο, απαιτούνται δηλαδή περίπου 5 λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωσή του, ενώ στο σύνδεσμο Αξιολόγηση Μαθημάτων μπορείτε να δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Ιδρύματος των προηγούμενων εξαμήνων, καθώς και τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου για τη διαδικασία.

 

Η μέχρι τώρα συμμετοχή σας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή και είναι κρίμα να μην αξιοποιείτε την ευκαιρία που σας δίνεται για να συμβάλετε από την πλευρά σας στη βελτίωση των σπουδών σας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε (και μάλιστα να τονίσουμε με ιδιαίτερη έμφαση) ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας δεν είναι δυνατή από κανέναν!

 

Ως Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας!

 

 

Η Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ

Αναπληρώτρια Πρύτανη-Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού

 

Δέσπω Αθ. Λιάλιου

Καθηγήτρια Τμήματος Ποιμαντικής Θεολογίας"