Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Ηλεκτρονική Αξιολόγηση Μαθημάτων

H ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων toy TATM γίνεται μεταξύ 13/05/2013 και 31/05/2013.

 

 

 

Αγαπητές φοιτήτριες,
Αγαπητοί φοιτητές,


Πρώτα απ' όλα σ
ας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για την αξιολόγηση των μαθημάτων κατά το χειμερινό εξάμηνο.

Δεδομένου ότι θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των προηγούμενων αξιολογήσεών σας, σας γνωρίζουμε ότι αυτά είναι διαθέσιμα ανά μονοτμηματική Σχολή/Τμήμα, στην ιστοσελίδα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ, http://qa.auth.gr), στην ενότητα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, αφού έχετε κάνει ΕΙΣΟΔΟ χρησιμοποιώντας τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό. Στις Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε ερμηνείες των στατιστικών όρων και επεξηγήσεις για τους Πίνακες των αποτελεσμάτων.

Θα θέλαμε ακόμη να γνωρίζετε ότι οι αξιολογήσεις και οι παρατηρήσεις σας λαμβάνονται -κατά το δυνατό- υπόψη. Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι το ερωτηματολόγιο της αξιολόγησης, που το βρίσκετε ιδιαίτερα εκτενές και πιστεύετε ότι καθιστά την αξιολόγηση χρονοβόρα διαδικασία, θα μειωθεί το επόμενο εξάμηνο κατά το ήμισυ περίπου.

Τα ποσοστά της συμμετοχής σας, ωστόσο, στην ηλεκτρονική αξιολόγηση είναι -δυστυχώς- αρκετά χαμηλά και θεωρούμε ότι είναι κρίμα να μην αξιοποιείτε τη δυνατότητα που σας προσφέρει το ΑΠΘ να καταθέσετε την άποψή σας και να συμβάλετε στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσής σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε για μια ακόμη φορά ότι το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας από κανέναν.

Στο σύνδεσμο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της ιστοσελίδας της ΜΟΔΙΠμπορείτε να δείτε την περίοδο διεξαγωγής της αξιολόγησης στη Σχολή/στο Τμήμα σας. Στην ίδια ιστοσελίδα καλείστε να αξιολογήσετε, αφού έχετε κάνει ΕΙΣΟΔΟ χρησιμοποιώντας τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό, τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε αυτό το εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες, ενώ στο σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο ακόμη χρόνο για τη απάντηση ορισμένων ερωτήσεων σχετικά με τη συνολική διαδικασία, διότι μας ενδιαφέρει η συνεχής βελτίωσή της. Όπως προαναφέρθηκε, οι παρατηρήσεις που κάνατε τα προηγούμενα εξάμηνα έχουν ήδη ληφθεί -κατά το δυνατό- υπόψη. Τα αποτελέσματα αυτού του ερωτηματολογίου είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ.

Το ΑΠΘ σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας, με επιμονή και αισιοδοξία!Η Πρόεδρος της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας
Αναπληρώτρια Πρύτανη
(Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού)

Δέσπω Αθ. Λιάλιου
Καθηγήτρια Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας