Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 • ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΑΤΜ

  www.topo.auth.gr 

  Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα ΝΕΑ και τις πληροφορίες του ΤΑΤΜ.

  Η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

   

   
 • Εισακτέοι ΠΜΣ ΤΑΤΜ

  Περισσότερα...  

 • Εγγραφές επιτυχόντων Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης

  Περισσότερα...

Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ

 

www.topo.auth.gr 

 

Επισκεφτείτε το νέο ιστοχώρο ΤΑΤΜ για όλα τα νέα και τις πληροφορίες που αφορούν το ΤΑΤΜ.

 

Η συγκεκριμένη τοποθεσία όπου βρίσκεστε δεν ενημέρωνεται από  01.10.2016.

 

 


 

Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ηλεκτρονική σελίδα του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών (ΤΑΤΜ) της Πολυτεχνικής Σχολής (ΠΣ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών (ΤΑΤΜ) του ΑΠΘ ιδρύθηκε το 1962, συμπληρώνοντας εφέτος 53 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεισφοράς στην επιστήμη του Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού (ΑΤΜ) σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Τμήματος θα βρείτε πληροφορίες σχετικές με τη διοικητική διάρθρωση και τις υποδομές του, αλλά και τους τομείς των διδακτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων των μελών του. Επιπλέον, παρατίθεται το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθείται την πενταετία 2004-2009 και ισχύει για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016, ενώ υπάρχει και συνοπτική περιγραφή της ύλης των προσφερόμενων προπτυχιακών μαθημάτων, αλλά και πληροφορίες για τα μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού (ΔΕΠ) και το λοιπό προσωπικό του ΤΑΤΜ/ΑΠΘ. Επίσης είναι διαθέσιμα εκτενή κείμενα για την εξέλιξη των τοπογραφικών σπουδών στην Ελλάδα και τους επαγγελματικούς τομείς απασχόλησης των νέων πτυχιούχων Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.

Μέσω της ιστοσελίδας προσφέρεται ακόμη η δυνατότητα πρόσβασης σε άλλους σχετικούς με το ΤΑΤΜ και το ΑΠΘ διαδικτυακούς τόπους (πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ΤΑΤΜ, υπολογιστική νησίδα TopoLab, ιστοσελίδες άλλων τμημάτων του πανεπιστημίου, διάφορες υπηρεσίες και όργανα του ΑΠΘ που έχουν σχέση με φοιτητικά θέματα, κ.λπ.).

Η κατηγορία των ΝΕΩΝ ανανεώνεται πολύ τακτικά με θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους φοιτητές του Τμήματος (ανακοινώσεις, πρόγραμμα μαθημάτων και εξετάσεων, κ.λπ.), όσο και τους επαγγελματίες ΑΤΜ και το ευρύτερο κοινό (συνέδρια, ημερίδες, κ.λπ.). Αναρτώνται επίσης ανακοινώσεις και προσκλήσεις για μεταπτυχιακές σπουδές και εκπόνηση διδακτορικής διατριβής καθώς και ευκαιρίες υποτροφιών που γνωστοποιούνται στο Τμήμα από διάφορους φορείς.

Στην ανανεωμένη σελίδα του ΤΑΤΜ/ΑΠΘ υπάρχει πλέον διαθέσιμη και διασύνδεση με τους λογαριασμούς του Τμήματος στο Facebook και το Twitter καθώς και το περιεχόμενο των Νέων σε RSS. Με αντίστοιχη εγγραφή στις υπηρεσίες αυτές μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για όλα τα νέα του ΤΑΤΜ.

 

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.