Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS 2021-22 - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Εκ μέρους του Ιδρύματος Λαμπράκη και της οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ανακοινώνεται η επέκταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης νέων γυναικών WOMENTORS https://www.womentors.gr/ti-ine-to-womentors/ μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσες νέες γυναίκες 18-35 ετών ενδιαφέρονται για τα δωρεάν σεμινάρια, αλλά δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ: https://www.womentors.gr/prosklisi-symmetochis-sta-dorean-seminaria-endynamosis-neon-gynaikon-tou-womentors-2021-22/

Επιπλέον ανακοινώνεται ότι, λόγω της πορείας της πανδημίας, τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και φέτος διαδικτυακά μέσα από μια σειρά 10 online σεμιναρίων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σταδιακά από τον Νοέμβριο 2021, μέχρι και τον Ιούνιο 2022.

Αν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν στη διάρκεια της χρονιάς, θα δοθεί η δυνατότητα δια ζώσης πραγματοποίησης των σεμιναρίων στις πόλεις τις οποίες πραγματοποιείται το πρόγραμμα. Όσες συμμετέχουσες δε διαμένουν σε μία από αυτές τις πόλεις θα μπορέσουν να συνεχίσουν με τη διαδικτυακή παρακολούθηση των σεμιναρίων καθ’ όλη τη χρονιά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις "Συχνές Ερωτήσεις" της ιστοσελίδας του προγράμματος στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://www.womentors.gr/sychnes-erotiseis-gia-oles-tis-nees-gynaikes

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail στο info@womentors.gr ή τηλεφωνικά στο 210 3626150.

Η πρόσκληση επισυνάπτεται.