Μήνυμα του Προέδρου του Τμήματος σχετικά με την έναρξη του εξαμήνου

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές του ΤΑΤΜ,

Επανερχόμαστε από τη Δευτέρα 11/10 στη διά ζώσης διδασκαλία.

Όσο κι αν ανυπομονούμε όλοι να συναντηθούμε ξανά στις αίθουσες, είναι απαραίτητο να τηρήσουμε πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια τη δική μας και των αγαπημένων μας.

Στις 30 Σεπτεμβρίου οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ έστειλαν σε όλους σας ένα αναλυτικό μήνυμα που εξηγεί τον τρόπο διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Σας παρακαλώ όλες και όλους να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το μήνυμα.

Ενημέρωση της Πανεπιστημιακής κοινότητας σχετικά με τη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας χειμερινού εξαμήνου στο ΑΠΘ

Τι θα συναντήσετε από τη Δευτέρα 11/10 στην Πολυτεχνική; Σε συγκεκριμένες εισόδους, αυτές που και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε, θα συναντήσετε υγειονομικούς ελεγκτές, οι οποίοι θα ελέγχουν το πιστοποιητικό που αφορά τον ιό Covid (βεβαίωση εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό PCR ή Rapid Test) καθώς και την ταυτοπροσωπία. Να έχετε εκτυπωμένο το πιστοποιητικό σας για να το δείξετε όποτε σας ζητηθεί.

Σε όλους τους χώρους εντός της Πολυτεχνικής Σχολής οφείλετε να φοράτε συνεχώς μάσκα.

Καλό θα είναι να έχετε και μία δεύτερη μάσκα μαζί σας, σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε την πρώτη. Στα διαλείμματα μεταξύ των μαθημάτων μην συγχρωτίζεστε στον διάδρομο έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε άσκοπα τους ανελκυστήρες.

Εάν εμφανίσετε ύποπτα συμπτώματα μην έλθετε στη Σχολή, ενημερώστε τους διδάσκοντες των μαθημάτων στα οποία συμμετείχατε, καθώς και τον υπεύθυνο διαχείρισης COVID-19, ο οποίος για το ΤΑΤΜ είναι ο κ. Δημήτριος Σαραφίδης, 2310996040, sarafid@topo.auth.gr

Είμαι σίγουρος ότι με την προσπάθεια όλων θα επανέλθουμε με επιτυχία στο νέο εξάμηνο.

Καλή αρχή!

Δημήτριος Τσούλης

Καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος ΤΑΤΜ