Εγγραφές επιτυχόντων αθλητών ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγγραφές κατηγορίας ΑΘΛΗΤΕΣ

Οι επιτυχόντες 2018 της κατηγορίας ΑΘΛΗΤΕΣ θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση έγγραφης μέσα στο περιβάλλον https://register.auth.gr/ και να προσέλθουν στις γραμματείες με την αίτηση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο διάστημα από 1 έως και 9 Νοεμβρίου 2018. Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν  μέσω SMS για τη διαδικασία καταχώρησης στοιχείων στο https://register.auth.gr/ από το ΚΗΔ.

Το σύστημα https://register.auth.gr/ για την καταχώρηση των στοιχείων αυτής τη κατηγορίας και την εκτύπωση της αίτησης θα ανοίξει σήμερα 1 Νοεμβρίου 2018 (στις 12:00 το μεσημέρι) και θα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τους φοιτητές.   

        Στη συνέχεια, θα πρέπει, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, να προσέλθουν για ταυτοποίηση στη γραμματεία του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών  στον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής καθημερινά 10:00 π.μ. έως 12:00μ. έχοντας μαζί τους:

1) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο 

2) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

3) Φωτοαντίγραφο τίτλου απόλυσης

4) Μία (1) φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας 

5) Την αίτηση της ηλεκτρονικής εγγραφής τους

6) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας.

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες να ενημερώνονται καθημερινά από το https://register.auth.gr/  και στο http://www.topo.auth.gr/el  για τα τελευταία νέα.

Από τη Γραμματεία